Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
11
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бердашкова Лілія Олександрівна 232.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
90.00 0.00 136.00 0.00 +
2 Шворак Поліна Володимирівна 227.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
91.00 0.00 133.00 0.00 +
3 Жолдош Марія Петрівна 221.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
91.00 0.00 125.00 0.00 +
4 Строй Іван Іванович 218.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
82.00 0.00 134.00 0.00 +
5 Фролова Валерія Геннадіївна 218.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
86.00 0.00 131.00 0.00 +
6 Нагайник Вікторія Геннадіївна 215.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
88.00 0.00 126.00 0.00 +
7 Залужна Оксана Борисівна 213.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
86.00 0.00 126.00 0.00 +
8 Лебідь Анастасія Володимирівна 213.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
86.00 0.00 125.00 0.00 +
9 Максимкін Пилип Валерійович 186.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
75.00 0.00 111.00 0.00 +
10 Кияниця Олександр Олександрович 182.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
72.00 0.00 110.00 0.00 +
11 Меретдурдиєв Аннабайрам Ходжамкулийович 0.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +
12 Березіна Майя Петрівна 211.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
86.00 0.00 124.00 0.00 +