харчові технології та інженерія
Магістр- Факультет:
- технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології жирів і жирозамінників
- Всього місць:
- 20
- Бюджетних місць:
- 8
- Конкурс:
- 1.5
- Подано заяв:
- 12
- Подано оригіналів:
- 11
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Бердашкова Лілія Олександрівна | 232.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
90.00 | 0.00 | 136.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Шворак Поліна Володимирівна | 227.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
91.00 | 0.00 | 133.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Жолдош Марія Петрівна | 221.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
91.00 | 0.00 | 125.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Строй Іван Іванович | 218.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
82.00 | 0.00 | 134.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Фролова Валерія Геннадіївна | 218.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
86.00 | 0.00 | 131.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Нагайник Вікторія Геннадіївна | 215.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
88.00 | 0.00 | 126.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Залужна Оксана Борисівна | 213.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
86.00 | 0.00 | 126.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Лебідь Анастасія Володимирівна | 213.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
86.00 | 0.00 | 125.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Максимкін Пилип Валерійович | 186.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
75.00 | 0.00 | 111.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Кияниця Олександр Олександрович | 182.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
72.00 | 0.00 | 110.00 | 0.00 | — | — | + | — |
11 | Меретдурдиєв Аннабайрам Ходжамкулийович | 0.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
12 | Березіна Майя Петрівна | 211.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
86.00 | 0.00 | 124.00 | 0.00 | — | — | — | + |