Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
бродильних, консервних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
2.8
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бих Олексій Юрійович 157.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
82.00 0.00 75.00 0.00 +
2 Сауліна Крістіна Олегівна 156.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.00 0.00 71.00 0.00 +
3 Штранський Іван Володимирович 147.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
76.00 0.00 71.00 0.00 +
4 Пацуков Вадим Володимирович 139.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
76.00 0.00 63.00 0.00 +
5 Ващенко Олексій Михайлович 136.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
73.00 0.00 63.00 0.00 +
6 Колеснікова Юлія Юріївна 133.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
70.00 0.00 63.00 0.00 +
7 Бендерська Ольга Вячеславівна 184.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
94.00 0.00 90.00 0.00 + +
8 Черчович Олександра Євгеніївна 173.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
88.00 0.00 85.00 0.00 +
9 Сахаренко Оксана Олександрівна 172.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
89.00 0.00 83.00 0.00 +
10 Петрук Галина Миколаївна 170.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
92.00 0.00 78.00 0.00 +
11 Лановенко Юлія Василівна 165.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.00 0.00 80.00 0.00 +
12 Цьомка Юлія Олександрівна 159.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
84.00 0.00 75.00 0.00 +
13 Омельченко Ганна Миколаївна 151.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
79.00 0.00 72.00 0.00 +
14 Білик Ілля Євгенович 130.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
70.00 0.00 60.00 0.00 +