Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
100
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
0
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Михайленко Владлена Миколаївна 4.78 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.78 0.00 0.00 0.00 + +
2 Терещенко Владислав Олександрович 0.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +