Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
100
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
3.7
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
4
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Глібчук Андрій Миколайович 90.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 90.00 0.00 +
2 Кучук Наталія Вячеславівна 85.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 85.00 0.00 +
3 Косик Олена Володимирівна 80.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 80.00 0.00 +
4 Шаган Вікторія Ігорівна 60.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 60.00 0.00 +
5 Сирота Марія Богданівна 75.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 75.00 0.00 + +
6 Яковлєва Світлана Русланівна 60.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 60.00 0.00 +
7 Деркач Аліна Олександрівна 55.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 55.00 0.00 +
8 Микитчик Ольга Юріївна 45.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 45.00 0.00 +
9 Боса Марта Ігорівна 35.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 35.00 0.00 +
10 Поліщук Аліна Михайлівна 25.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 25.00 0.00 +
11 Ровдова Катерина Олексіївна 0.00 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 0.00 0.00 +