харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)- Факультет:
- технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Всього місць:
- 100
- Бюджетних місць:
- 3
- Конкурс:
- 3.7
- Подано заяв:
- 11
- Подано оригіналів:
- 4
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Глібчук Андрій Миколайович | 90.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 90.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Кучук Наталія Вячеславівна | 85.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 85.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Косик Олена Володимирівна | 80.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 80.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Шаган Вікторія Ігорівна | 60.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 60.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Сирота Марія Богданівна | 75.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 75.00 | 0.00 | + | — | — | + |
6 | Яковлєва Світлана Русланівна | 60.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 60.00 | 0.00 | — | — | — | + |
7 | Деркач Аліна Олександрівна | 55.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 55.00 | 0.00 | — | — | — | + |
8 | Микитчик Ольга Юріївна | 45.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 45.00 | 0.00 | — | — | — | + |
9 | Боса Марта Ігорівна | 35.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 35.00 | 0.00 | — | — | — | + |
10 | Поліщук Аліна Михайлівна | 25.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 25.00 | 0.00 | — | — | — | + |
11 | Ровдова Катерина Олексіївна | 0.00 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |