Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
150
Бюджетних місць:
1
Конкурс:
13
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
4
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Черненко Дмитро Сергійович 53.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 53.00 0.00 +
2 Жупанин Павло Васильович 45.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 45.00 0.00 +
3 Швець Іван Андрійович 40.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 40.00 0.00 +
4 Віцинець Микола Анатолійович 30.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 30.00 0.00 +
5 Гребонос Катерина Ігорівна 50.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 50.00 0.00 + +
6 Птуха Артем Сергійович 50.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 50.00 0.00 +
7 Єжов Павло Романович 50.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 50.00 0.00 +
8 Салтан Борис Андрійович 50.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 50.00 0.00 +
9 Швець Софія Олександрівна 50.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 50.00 0.00 +
10 Крук Левко Васильович 45.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 45.00 0.00 +
11 Кириченко Валерій Анатолійович 40.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 40.00 0.00 +
12 Вересенко Юрій Анатолійович 40.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 40.00 0.00 +
13 Наку Юлія Олегівна 62.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 62.00 0.00 +