харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)- Факультет:
- готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Всього місць:
- 150
- Бюджетних місць:
- 1
- Конкурс:
- 13
- Подано заяв:
- 13
- Подано оригіналів:
- 4
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Черненко Дмитро Сергійович | 53.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 53.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Жупанин Павло Васильович | 45.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 45.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Швець Іван Андрійович | 40.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 40.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Віцинець Микола Анатолійович | 30.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 30.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Гребонос Катерина Ігорівна | 50.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 50.00 | 0.00 | + | — | — | + |
6 | Птуха Артем Сергійович | 50.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 50.00 | 0.00 | — | — | — | + |
7 | Єжов Павло Романович | 50.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 50.00 | 0.00 | — | — | — | + |
8 | Салтан Борис Андрійович | 50.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 50.00 | 0.00 | — | — | — | + |
9 | Швець Софія Олександрівна | 50.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 50.00 | 0.00 | — | — | — | + |
10 | Крук Левко Васильович | 45.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 45.00 | 0.00 | — | — | — | + |
11 | Кириченко Валерій Анатолійович | 40.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 40.00 | 0.00 | — | — | — | + |
12 | Вересенко Юрій Анатолійович | 40.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 40.00 | 0.00 | — | — | — | + |
13 | Наку Юлія Олегівна | 62.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
0.00 | 0.00 | 62.00 | 0.00 | — | — | — | + |