виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 50
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 12
- Подано оригіналів:
- 11
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Степанова Наталія Володимирівна | 16.20 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.20 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Бабур Ірина Володимирівна | 16.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.00 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Якименко Наталія Андріївна | 14.90 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.90 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Кузьменко Юлія Юріївна | 14.50 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.50 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Приполок Ольга Василівна | 14.10 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.10 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Куць Олександр Вікторович | 13.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.80 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Лещенко Артем Володимирович | 13.70 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.70 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Нешва Сергій Олександрович | 13.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.40 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Лісяний Олександр Вікторович | 12.90 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.90 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Єршов Сергій Олексійович | 12.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.40 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
11 | Хоменко Дмитро Олександрович | 11.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.40 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
12 | Чан Тхі Тху Хоаі - | 13.10 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.10 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | — | — |