виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 25
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 4
- Подано оригіналів:
- 2
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Руденко Анатолій Володимирович | 9.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.40 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Моторна Юлія Андріївна | 8.50 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
3 | Красніцький Юрій Михайлович | 6.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.80 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | — |
4 | Романчук Микита Юрійович | 6.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.80 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |