Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
34
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
2
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лісова Наталія Михайлівна 185.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 185.00 0.00 + +
2 Горпинюк Микола Олегович 180.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 180.00 0.00 + +
3 Крючков Максим Едуардович 180.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 180.00 0.00 + +
4 Васалатій Віта Вадимівна 180.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 180.00 0.00 +
5 Волинська Лілія Петрівна 180.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 180.00 0.00 +
6 Чернецький Володимир Вадимович 175.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 175.00 0.00 +
7 Злотнік Мар`яна Олександрівна 160.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 160.00 0.00 +
8 Проценко Юлія Леонідівна 150.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 150.00 0.00 +
9 Лещишина Олена Василівна 160.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 160.00 0.00 +
10 Личак Наталія Володимирівна 155.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 155.00 0.00 +