Зачекайте...

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Напрям:
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Всього місць:
34
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шевченко Станіслав Валерійович 155.00 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 155.00 0.00 +
2 Ніколаєнко Кристина Олександрівна 150.00 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 150.00 0.00 +
3 Барицька Ольга Вікторівна 170.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 170.00 0.00 +
4 Савченко Євгеній Васильович 155.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 155.00 0.00 +
5 Осадчук Альона Іванівна 150.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 150.00 0.00 +
6 Келін Богдан Камальович 150.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 150.00 0.00 +
7 Ніколаєнко Олександр Валерійович 150.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 150.00 0.00 + +
8 Лещишина Олена Василівна 145.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 145.00 0.00 +
9 Бажан Анастасія Олександрівна 155.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 155.00 0.00 + +