Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
12
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гевелюк Вероніка Валеріївна 26.52 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.52 0.00 17.00 0.00 +
2 Наконечна Діана Миколаївна 23.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.40 0.00 15.00 0.00 +
3 Бакута Ясмін Савівна 21.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.90 0.00 15.00 0.00 +
4 Пригалінська Людмила Юріївна 21.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.90 0.00 15.00 0.00 +
5 Солоненко Інна Володимирівна 21.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.30 0.00 14.00 0.00 +
6 Григоренко Тетяна Сергіївна 26.60 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.60 0.00 17.00 0.00 +
7 Мельник Діана Василівна 20.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.30 0.00 14.00 0.00 +
8 Каліцінська Сніжана Михайлівна 19.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.40 0.00 14.00 0.00 +