Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Товарознавства, маркетингу та туризму
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Васильков Вячеслав Анатолійович 212.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
71.00 0.00 141.00 0.00 +
2 Ізмайлова Анастасія Дмитрівна 210.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
77.00 0.00 133.00 0.00 +
3 Новожен Анатолій Миколайович 198.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
69.00 0.00 129.00 0.00 +
4 Хіміч Анатолій Сергійович 191.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
66.00 0.00 125.00 0.00 +
5 Новожен Тарас Миколайович 191.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
71.00 0.00 120.00 0.00 +
6 Горупай Василь Михайлович 189.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
65.00 0.00 124.00 0.00 +
7 Богуш Оксана Миколаївна 203.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
77.00 0.00 126.00 0.00 +
8 Демидюк Сергій Васильович 196.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
72.00 0.00 124.00 0.00 +
9 Музика Микола Володимирович 188.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
66.00 0.00 122.00 0.00 + +
10 Сідорова Альона Петрівна 188.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
62.00 0.00 126.00 0.00