Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Товарознавства, маркетингу та туризму
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
1
Конкурс:
2
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Горобець Олександр Миколайович 146.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 146.00 0.00 +
2 Цапун Валентина Валентинівна 126.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 126.00 0.00 + +