виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Факультет:
- Технологічне відділення
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 0
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 2
- Подано оригіналів:
- 2
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Паладійчук Володимир Анатолійович | 302.50 | — | 265.00 |
132.50 ,
132.50 ,
0.00
|
37.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Паланичко Тетяна Анатоліївна | 295.50 | — | 256.50 |
128.00 ,
128.50 ,
0.00
|
39.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |