Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Всього місць:
11
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
20
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Матвійчук Роман Петрович 378.00 324.50
164.50
,
160.00
,
0.00
53.50 0.00 0.00 0.00 +
2 Носатова Наталія Андріївна 334.50 292.00
140.00
,
152.00
,
0.00
42.50 0.00 0.00 0.00 +
3 Новосад Микола Миколайович 332.00 286.00
141.50
,
144.50
,
0.00
46.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Макарусь Галина Володимирівна 368.50 316.50
151.50
,
165.00
,
0.00
52.00 0.00 0.00 0.00 + +
5 Петренюк Олександр Анатолійович 362.00 318.50
156.00
,
162.50
,
0.00
43.50 0.00 0.00 0.00
6 Степанович Юлія Миколаївна 353.50 312.00
153.50
,
158.50
,
0.00
41.50 0.00 0.00 0.00
7 Салінська Анастасія Володимирівна 343.00 296.00
144.50
,
151.50
,
0.00
47.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Кравець Олег Романович 337.00 295.50
144.50
,
151.00
,
0.00
41.50 0.00 0.00 0.00 +
9 Томашевська Катерина Сергіївна 330.50 291.00
140.00
,
151.00
,
0.00
39.50 0.00 0.00 0.00 +
10 Дейнека Людмила Анатоліївна 326.50 283.50
143.50
,
140.00
,
0.00
43.00 0.00 0.00 0.00 +
11 Соботович Михайло Ігорович 326.00 285.00
136.00
,
149.00
,
0.00
41.00 0.00 0.00 0.00
12 Коніщук Дмитро Анатолійович 325.00 278.50
132.50
,
146.00
,
0.00
46.50 0.00 0.00 0.00 +
13 Шевчик Людмила Федорівна 324.50 284.00
128.00
,
156.00
,
0.00
40.50 0.00 0.00 0.00
14 Дем`яненко Юрій Сергійович 324.00 279.50
139.50
,
140.00
,
0.00
44.50 0.00 0.00 0.00 +
15 Шевченко Анастасія Володимирівна 322.50 278.50
138.00
,
140.50
,
0.00
44.00 0.00 0.00 0.00 +
16 Зубко Вадим Михайлович 313.50 268.50
132.50
,
136.00
,
0.00
45.00 0.00 0.00 0.00 +
17 Булига Ірина Миколаївна 306.50 267.00
131.00
,
136.00
,
0.00
39.50 0.00 0.00 0.00 +
18 Кулик Олена Володимирівна 304.00 264.00
129.50
,
134.50
,
0.00
40.00 0.00 0.00 0.00 +
19 Скібіцький Максим Петрович 302.00 264.50
132.00
,
132.50
,
0.00
37.50 0.00 0.00 0.00 +
20 Терпіль Оксана Сергіївна 300.50 266.00
136.00
,
130.00
,
0.00
34.50 0.00 0.00 0.00