Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології високомолекулярних сполук
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
2.1
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
17
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Торчило Анастасія Іванівна 181.08 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
90.08 0.00 91.00 0.00 +
2 Падалка Артем Вікторович 180.02 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.02 0.00 95.00 0.00 +
3 Скалицька Анастасія Михайлівна 172.39 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.39 0.00 87.00 0.00 +
4 Радченко Євгенія Юріївна 171.71 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
90.71 0.00 81.00 0.00 +
5 Ільющенко Анастасія Віталіївна 167.28 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
86.28 0.00 81.00 0.00 +
6 Бурлака Катерина Анатоліївна 167.12 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
83.12 0.00 84.00 0.00 +
7 Мамаєва Ірина Юріївна 161.06 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
80.06 0.00 81.00 0.00 +
8 Бажан Тетяна Павлівна 156.54 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
81.54 0.00 75.00 0.00 +
9 Васильєва Олена Олександрівна 137.02 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
73.02 0.00 64.00 0.00 +
10 Кузнецова Олена Миколаївна 134.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
75.00 0.00 59.00 0.00 +
11 Бугарєва Ірина Вікторівна 131.38 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
64.38 0.00 67.00 0.00 +
12 Лоцейко Андрій Сергійович 129.01 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
59.01 0.00 70.00 0.00 +
13 Шубалий Павло Вікторович 126.25 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
59.25 0.00 67.00 0.00 +
14 Ігнатьєва Анастасія Сергіївна 118.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
64.40 0.00 54.00 0.00 +
15 Морозова Алла Юріївна 116.27 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
60.27 0.00 56.00 0.00 +
16 Бабінець Маргарита Юріївна 145.61 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
79.61 0.00 66.00 0.00 +
17 Пісарькова Олександра Романівна 100.03 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
81.03 0.00 19.00 0.00 +