Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Готельно-туристичне відділення (ОД, ОГ, ТК, ТХ, РО)
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
0
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Сліпко Максим Анатолійович 363.50 311.00
151.00
,
160.00
,
0.00
52.50 0.00 0.00 0.00
2 Суровцова Євгенія Олександрівна 345.50 290.50
136.00
,
154.50
,
0.00
55.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Павлуцький Руслан Анатолійович 333.50 285.00
143.50
,
141.50
,
0.00
48.50 0.00 0.00 0.00
4 Железняк Ксенія Олегівна 333.00 289.00
147.00
,
142.00
,
0.00
44.00 0.00 0.00 0.00
5 Резніченко Ірина Миколаївна 327.00 286.00
145.50
,
140.50
,
0.00
41.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Максименко Олена Сергіївна 323.50 280.50
144.50
,
136.00
,
0.00
43.00 0.00 0.00 0.00
7 Кудіна Аліна Олександрівна 320.50 278.00
138.00
,
140.00
,
0.00
42.50 0.00 0.00 0.00 +
8 Головачова Лілія Іванівна 311.00 264.50
125.00
,
139.50
,
0.00
46.50 0.00 0.00 0.00
9 Терещенко Артем Володимирович 304.00 267.00
132.50
,
134.50
,
0.00
37.00 0.00 0.00 0.00
10 Чунихін Андрій Сергійович 302.50 264.00
134.50
,
129.50
,
0.00
38.50 0.00 0.00 0.00