Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Дніпродзержинський комерційний технікум Дніпродзержинського державного технічного університету
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
3
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бондаренко Владислав Сергійович 353.00 310.50
149.50
,
161.00
,
0.00
42.50 0.00 0.00 0.00 +
2 Болдун Сергій Миколайович 341.00 301.00
158.50
,
142.50
,
0.00
40.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Шинкіна Єлизавета Олександрівна 339.00 305.00
151.00
,
154.00
,
0.00
34.00 0.00 0.00 0.00 +