виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Факультет:
- Дніпродзержинський комерційний технікум Дніпродзержинського державного технічного університету
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 50
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 3
- Подано оригіналів:
- 3
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Бондаренко Владислав Сергійович | 353.00 | — | 310.50 |
149.50 ,
161.00 ,
0.00
|
42.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Болдун Сергій Миколайович | 341.00 | — | 301.00 |
158.50 ,
142.50 ,
0.00
|
40.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Шинкіна Єлизавета Олександрівна | 339.00 | — | 305.00 |
151.00 ,
154.00 ,
0.00
|
34.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |