Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
2
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кадигроб Карина Олександрівна 359.80 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
50.00 0.00 309.80 0.00 +
2 Никитюк Анастасія Сергіївна 347.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
45.00 0.00 302.20 0.00 +
3 Чанглі Наталя Володимирівна 333.50 296.00
146.00
,
150.00
,
0.00
37.50 0.00 0.00 0.00 +
4 Частка Світлана Олегівна 322.50 282.50
146.50
,
136.00
,
0.00
40.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Мазур Катерина Володимирівна 315.50 274.00
136.00
,
138.00
,
0.00
41.50 0.00 0.00 0.00 +
6 Камєнной Олексій Миколайович 307.00 264.50
128.50
,
136.00
,
0.00
42.50 0.00 0.00 0.00 +
7 Дворна Дар`я Трохимівна 303.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
41.00 0.00 262.30 0.00 +
8 Дестрянова Анна Володимирівна 302.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
35.50 0.00 267.00 0.00 +
9 Сафонцева Олена Юріївна 296.80 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
33.50 0.00 263.30 0.00 +
10 Трусова Валерія Олександрівна 285.50 265.00
131.50
,
133.50
,
0.00
20.50 0.00 0.00 0.00 +