Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Іванина Яна Іванівна 409.00 354.50
170.50
,
184.00
,
0.00
54.50 0.00 0.00 0.00 + +
2 Шишко Маргарита Михайлівна 293.00 258.00
125.50
,
132.50
,
0.00
35.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Тягур Марія Михайлівна 324.50 274.50
143.50
,
131.00
,
0.00
50.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Кузьма Олена Степанівна 319.50 272.50
141.50
,
131.00
,
0.00
47.00 0.00 0.00 0.00