виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Факультет:
- Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 0
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 4
- Подано оригіналів:
- 2
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Іванина Яна Іванівна | 409.00 | — | 354.50 |
170.50 ,
184.00 ,
0.00
|
54.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | + | — | + | — |
2 | Шишко Маргарита Михайлівна | 293.00 | — | 258.00 |
125.50 ,
132.50 ,
0.00
|
35.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Тягур Марія Михайлівна | 324.50 | — | 274.50 |
143.50 ,
131.00 ,
0.00
|
50.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
4 | Кузьма Олена Степанівна | 319.50 | — | 272.50 |
141.50 ,
131.00 ,
0.00
|
47.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | — |