Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Коледж Класичного приватного університету
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Матвієнко Тетяна Вадимівна 23.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.50 0.00 16.00 0.00 +
2 Дорофеєва Ірина Олегівна 20.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.00 0.00 12.00 0.00 +
3 Вовк Ангеліна Вікторівна 19.80 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.80 0.00 13.00 0.00 +
4 Кащенко Данило Андрійович 18.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.00 0.00 13.00 0.00 +
5 Повалєй Андрій Андрійович 16.70 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.70 0.00 11.00 0.00 +