виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Факультет:
- Коледж Класичного приватного університету
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 75
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 1
- Подано оригіналів:
- 0
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Радченко Олексій Дмитрович | 367.00 | — | 319.50 |
165.50 ,
154.00 ,
0.00
|
47.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | — |