Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Коледж Класичного приватного університету
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Данильченко Олег Станіславович 8.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.20 0.00 4.00 0.00 +
2 Лошманов Олексій Сергійович 7.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.90 0.00 4.00 0.00 +