Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Інститут хімії та хімічних технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
2.7
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Смаль Христина Ігорівна 142.43 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
99.23 0.00 43.20 0.00 +
2 Бихова Катерина Василівна 141.74 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
98.54 0.00 43.20 0.00 +
3 Грицай Наталія Іванівна 136.57 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
97.77 0.00 38.80 0.00 +
4 Максимів Мирон Володимирович 132.78 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
87.98 0.00 44.80 0.00 +
5 Остапенко Ірина Євгеніївна 129.89 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
89.49 0.00 40.40 0.00 +
6 Демидюк Павло Васильович 128.44 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
87.64 0.00 40.80 0.00 +
7 Ярош Ірина Миколаївна 128.04 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
89.24 0.00 38.80 0.00 +
8 Чубарь Олександра Іванівна 127.12 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
92.72 0.00 34.40 0.00 +
9 Куліков Антон Вікторович 115.27 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
75.27 0.00 40.00 0.00 +
10 Лисишин Юлія Ігорівна 109.47 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
86.27 0.00 23.20 0.00 +
11 Яковчук Ірина Олександрівна 104.46 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
82.06 0.00 22.40 0.00 +
12 Кулинич Христина Степанівна 104.22 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
84.62 0.00 19.60 0.00 +
13 Качмар Михайло Ігорович 103.74 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
84.54 0.00 19.20 0.00 +
14 Очкусь Мар`яна Степанівна 100.53 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
83.73 0.00 16.80 0.00 +
15 Журавльов Андрій Андрійович 94.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
79.65 0.00 14.40 0.00 +
16 Матківський Віталій Сергійович 67.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
60.80 0.00 6.40 0.00 +