Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Інститут хімії та хімічних технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
3
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шпак Марія Юріївна 127.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
71.00 0.00 56.00 0.00 +
2 Малішевський Ростислав Романович 123.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
71.00 0.00 52.00 0.00 +
3 Федишин Владислав Любомирович 92.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
60.00 0.00 32.00 0.00 +