харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Факультет:
- Інститут хімії та хімічних технологій
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Всього місць:
- 50
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 3
- Подано оригіналів:
- 2
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Шпак Марія Юріївна | 127.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
71.00 | 0.00 | 56.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Малішевський Ростислав Романович | 123.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
71.00 | 0.00 | 52.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Федишин Владислав Любомирович | 92.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
60.00 | 0.00 | 32.00 | 0.00 | — | — | — | + |