Зачекайте...

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Магістр
Факультет:
Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Напрям:
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Спеціальність:
розведення та селекція тварин
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
0
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Вороніна Катерина Ігорівна 4.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Котухов Олександр Павлович 3.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.20 0.00 0.00 0.00