Зачекайте...

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Напрям:
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Всього місць:
32
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
1
Подано оригіналів:
0
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Крамаренко Вероніка Олексіївна 8.04 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.04 0.00 4.00 0.00 +