виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 10
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 2
- Подано оригіналів:
- 2
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Сулаберідзе Михайло Георгійович | 342.00 | — | 299.50 |
146.50 ,
153.00 ,
0.00
|
42.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Губенко Андрій Вікторович | 287.50 | — | 259.50 |
129.50 ,
130.00 ,
0.00
|
28.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |