технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр- Факультет:
- Технології виробництва, переробки та маркетингу продукції тваринництва
- Галузь:
- Сільське господарство і лісництво
- Напрям:
- технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Спеціальність:
- технології виробництва і переробки продукції тваринництва
- Всього місць:
- 2
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 1
- Подано оригіналів:
- 1
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Каракчі Дмитро Дмитрович | 444.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
162.00 | 0.00 | 282.00 | 0.00 | — | — | + | — |