Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
45
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
9
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
16
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лотоцький Євген Віталійович 11.36 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.33 0.00 7.00 0.00 +
2 Мірон Віолета Михайлівна 13.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.97 0.00 8.00 0.00 +
3 Бужилов Микола Георгійович 12.96 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.46 0.00 8.00 0.00 +
4 Гарбуз Остап Вікторович 11.89 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.89 0.00 8.00 0.00 +
5 Тищенко Ірина Юріївна 11.29 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.29 0.00 7.00 0.00 +
6 Богуш Оксана Миколаївна 10.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.40 0.00 6.00 0.00 +
7 Матяш Володимир Леонідович 10.26 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.26 0.00 7.00 0.00 +
8 Дерун Тетяна Юріївна 10.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.00 0.00 6.00 0.00 +
9 Бедрак Іван Сергійович 9.74 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.74 0.00 6.00 0.00 +
10 Лісовий Олег Васильович 9.14 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.14 0.00 6.00 0.00 +
11 Чекерська Катерина Олександрівна 12.51 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.51 0.00 8.00 0.00 +
12 Чумак Анатолій Анатолійович 12.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.00 0.00 8.00 0.00 +
13 Федорова Інна Олександрівна 11.52 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.42 0.00 7.00 0.00 +
14 Малафєєв Артем Юрійович 10.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 7.00 0.00 +
15 Ружина Леся Вікторівна 10.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 7.00 0.00 +
16 Мельник Наталія Миколаївна 9.28 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.28 0.00 5.00 0.00 +
17 Бурма Карина Валеріївна 6.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.05 0.00 3.00 0.00 +
18 Колпакова Олеся Володимирівна 3.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.00 0.00 0.00 0.00 +