Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
45
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
3.5
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Пилипів Володимир Андрійович 12.93 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.73 0.00 8.00 0.00 + +
2 Янч Ірина Маріянівна 12.63 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.63 0.00 8.00 0.00 +
3 Гресько Ірина Григорівна 12.36 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.16 0.00 8.00 0.00 +
4 Глазунова Наталія Сергіївна 12.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.30 0.00 8.00 0.00 +
5 Міщенко Михайло Петрович 12.27 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.27 0.00 8.00 0.00 +
6 Попов Іван Петрович 11.21 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.21 0.00 7.00 0.00 +
7 Мітров Сергій Іванович 11.03 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.03 0.00 7.00 0.00 +
8 Жоров Євгеній Олександрович 6.27 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.27 0.00 3.00 0.00 +
9 Степанюк Олеся Василівна 11.42 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.22 0.00 7.00 0.00 +
10 Гук Оксана Володимирівна 11.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.30 0.00 7.00 0.00 +
11 Волкова Ольга Юріївна 10.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 7.00 0.00 +
12 Юхимішина Валерія Сергіївна 10.82 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.82 0.00 7.00 0.00 +
13 Цуркан Інна Геннадіївна 10.32 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.32 0.00 7.00 0.00 +
14 Козло Сергій Васильович 9.83 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.83 0.00 6.00 0.00 +