харчові технології та інженерія
Магістр- Факультет:
- Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
- Всього місць:
- 30
- Бюджетних місць:
- 5
- Конкурс:
- 2.4
- Подано заяв:
- 12
- Подано оригіналів:
- 6
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Кочур Євген Володимирович | 12.93 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.93 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | + | — | + | — |
2 | Новосельцева Вікторія Вікторівна | 12.78 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.78 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | + | — | + | — |
3 | Герліані Натела Зурабівна | 12.14 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.14 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Холкіна Вікторія Вікторовна | 12.05 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.05 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Копйова Ольга Станіславівна | 12.01 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.81 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Солтанова Олена Юріївна | 11.46 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.46 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Магарь Світлана Андріївна | 4.13 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.13 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
8 | Кошкарова Олена Сергіївна | 3.95 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.95 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
9 | Балькова Ірина Володимирівна | 3.92 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.92 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
10 | Хаджи Катерина Михайлівна | 3.74 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.74 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
11 | Поворознюк Анна Олександрівна | 3.72 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.72 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
12 | Колесник Віктор Сергійович | 3.03 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.03 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |