Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
2.4
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кочур Євген Володимирович 12.93 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.93 0.00 8.00 0.00 + +
2 Новосельцева Вікторія Вікторівна 12.78 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.78 0.00 8.00 0.00 + +
3 Герліані Натела Зурабівна 12.14 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.14 0.00 8.00 0.00 +
4 Холкіна Вікторія Вікторовна 12.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.05 0.00 8.00 0.00 +
5 Копйова Ольга Станіславівна 12.01 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.81 0.00 8.00 0.00 +
6 Солтанова Олена Юріївна 11.46 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.46 0.00 8.00 0.00 +
7 Магарь Світлана Андріївна 4.13 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.13 0.00 0.00 0.00 +
8 Кошкарова Олена Сергіївна 3.95 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.95 0.00 0.00 0.00 +
9 Балькова Ірина Володимирівна 3.92 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.92 0.00 0.00 0.00 +
10 Хаджи Катерина Михайлівна 3.74 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.74 0.00 0.00 0.00 +
11 Поворознюк Анна Олександрівна 3.72 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.72 0.00 0.00 0.00 +
12 Колесник Віктор Сергійович 3.03 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.03 0.00 0.00 0.00 +