харчові технології та інженерія
Магістр- Факультет:
- Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології продуктів бродіння і виноробства
- Всього місць:
- 45
- Бюджетних місць:
- 3
- Конкурс:
- 4.3
- Подано заяв:
- 13
- Подано оригіналів:
- 7
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Коршун Валерія Олегівна | 15.04 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.59 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Буйлук Андрій Олександрович | 14.10 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.70 | 0.00 | 9.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Чебукін Павло Павлович | 12.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.35 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Демідова Алла Владиславівна | 11.24 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.14 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Галич Ксенія Анатоліївна | 10.86 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.86 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Тимошенко Ганна Леонідівна | 10.02 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.92 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Квітчук Ірина Володимирівна | 8.38 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.38 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
8 | Козак Юлія Сергіївна | 8.38 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.38 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
9 | Кисельова Наталя Володимирівна | 8.16 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.16 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
10 | Жарун Тетяна Сергіївна | 8.05 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.05 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
11 | Гусєва Аліна Сергіївна | 8.05 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.05 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
12 | Болтьонков Сергій Віталійович | 7.86 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.86 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
13 | Мельник Анастасія Олексіївна | 7.34 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.24 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | — | — | + | — |