Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
45
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
4.3
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Коршун Валерія Олегівна 15.04 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.59 0.00 10.00 0.00 +
2 Буйлук Андрій Олександрович 14.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.70 0.00 9.00 0.00 +
3 Чебукін Павло Павлович 12.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.35 0.00 8.00 0.00 +
4 Демідова Алла Владиславівна 11.24 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.14 0.00 7.00 0.00 +
5 Галич Ксенія Анатоліївна 10.86 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.86 0.00 7.00 0.00 +
6 Тимошенко Ганна Леонідівна 10.02 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.92 0.00 6.00 0.00 +
7 Квітчук Ірина Володимирівна 8.38 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.38 0.00 4.00 0.00 +
8 Козак Юлія Сергіївна 8.38 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.38 0.00 4.00 0.00 +
9 Кисельова Наталя Володимирівна 8.16 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.16 0.00 4.00 0.00 +
10 Жарун Тетяна Сергіївна 8.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.05 0.00 4.00 0.00 +
11 Гусєва Аліна Сергіївна 8.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.05 0.00 4.00 0.00 +
12 Болтьонков Сергій Віталійович 7.86 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.86 0.00 4.00 0.00 +
13 Мельник Анастасія Олексіївна 7.34 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.24 0.00 3.00 0.00 +