Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Всього місць:
45
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
6.3
Подано заяв:
19
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Авдєєва Аліна Андріївна 13.38 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.35 0.00 9.00 0.00 +
2 Капчан Владислав Ігорович 13.28 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.95 0.00 8.00 0.00 + +
3 Сіленко Маргарита Володимирівна 12.62 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.57 0.00 8.00 0.00 +
4 Юрова Анастасія Анатоліївна 10.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 7.00 0.00 +
5 Мельничук Юлія Сергіївна 10.78 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.78 0.00 7.00 0.00 +
6 Сухомлінова Катерина Дмитрівна 10.65 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.65 0.00 7.00 0.00 +
7 Льопко Марина Сергіївна 10.52 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.49 0.00 7.00 0.00 +
8 Куріленко Анастасія Павлівна 9.54 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.54 0.00 6.00 0.00 +
9 Симоненков Артем Сергійович 9.49 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.46 0.00 6.00 0.00 +
10 Майстренко Вікторія Павлівна 9.32 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.32 0.00 6.00 0.00 +
11 Ганик Любов Валеріївна 12.43 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.43 0.00 8.00 0.00 +
12 Манєва Цветеліна Василівна 12.38 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.35 0.00 8.00 0.00 +
13 Дубкова Тетяна Павлівна 12.38 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.38 0.00 9.00 0.00 +
14 Чернявська Катерина Олексіївна 11.11 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.11 0.00 7.00 0.00 +
15 Загоровська Ірина Володимирівна 11.08 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.08 0.00 7.00 0.00 +
16 Перон Юлія Олегівна 10.95 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.95 0.00 7.00 0.00 +
17 Гінул Ольга Ігорівна 9.19 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.19 0.00 5.00 0.00 +
18 Мирошниченко Лідія Ігорівна 8.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.05 0.00 4.00 0.00 +
19 Косов Федір Сергійович 7.68 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.68 0.00 4.00 0.00 +