Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
55
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
3.6
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
13
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бершадська Людмила Олегівна 12.28 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.28 0.00 8.00 0.00 +
2 Газін Тетяна Степанівна 12.13 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.13 0.00 8.00 0.00 +
3 Магарь Світлана Андріївна 12.13 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.13 0.00 8.00 0.00 +
4 Бабій Наталія Олександрівна 12.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.10 0.00 8.00 0.00 +
5 Кучеренко Вікторія Ігорівна 12.08 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.08 0.00 8.00 0.00 +
6 Поворознюк Анна Олександрівна 10.72 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.72 0.00 7.00 0.00 +
7 Ткачук Аліна Олександрівна 9.03 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.03 0.00 5.00 0.00 +
8 Марьяновська Марія Ігорівна 8.12 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.92 0.00 4.00 0.00 +
9 Кошкарова Олена Сергіївна 7.95 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.95 0.00 4.00 0.00 +
10 Балькова Ірина Володимирівна 7.92 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.92 0.00 4.00 0.00 +
11 Ружицька Анастасія Сергіївна 7.82 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.82 0.00 4.00 0.00 +
12 Ловушко Людмила Олексіївна 7.79 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.79 0.00 4.00 0.00 +
13 Довгань Максим Олександрович 7.79 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.79 0.00 4.00 0.00 +
14 Хаджи Катерина Михайлівна 7.74 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.74 0.00 4.00 0.00 +
15 Голофєєва Яна Миколаївна 7.72 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.72 0.00 4.00 0.00 +
16 Холкіна Вікторія Вікторовна 7.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.05 0.00 3.00 0.00 +
17 Галкіна Ганна Василівна 6.59 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.59 0.00 3.00 0.00 +
18 Колесник Віктор Сергійович 6.03 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.03 0.00 3.00 0.00 +