Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання та переробки водних біоресурсів
Всього місць:
40
Бюджетних місць:
1
Конкурс:
12
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
11
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Манолі Яна Олегівна 13.78 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.78 0.00 9.00 0.00 + +
2 Тельпіс Тетяна Іванівна 10.94 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.94 0.00 7.00 0.00 +
3 Однороб Тетяна Юріївна 10.08 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.08 0.00 6.00 0.00 +
4 Мойсеєнко Олена Сергіївна 9.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 6.00 0.00 +
5 Козуніті Артур Габілович 9.08 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.08 0.00 6.00 0.00 +
6 Новосельцева Вікторія Вікторівна 8.78 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.78 0.00 4.00 0.00 + +
7 Бобошко Юлія Олегівна 8.24 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.24 0.00 4.00 0.00 +
8 Гуцол Жанна Василівна 8.18 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.18 0.00 4.00 0.00 +
9 Інасарідзе Марія Отарівна 8.14 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.14 0.00 4.00 0.00 +
10 Колотило Тетяна Віталіївна 7.92 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.92 0.00 4.00 0.00 +
11 Мірон Валентина Михайлівна 4.39 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.39 0.00 0.00 0.00 +
12 Слугіна Ганна Олександрівна 3.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 0.00 0.00 +