харчові технології та інженерія
Магістр- Факультет:
- Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання та переробки водних біоресурсів
- Всього місць:
- 40
- Бюджетних місць:
- 1
- Конкурс:
- 12
- Подано заяв:
- 12
- Подано оригіналів:
- 11
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Манолі Яна Олегівна | 13.78 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.78 | 0.00 | 9.00 | 0.00 | + | — | + | — |
2 | Тельпіс Тетяна Іванівна | 10.94 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.94 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Однороб Тетяна Юріївна | 10.08 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.08 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Мойсеєнко Олена Сергіївна | 9.97 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.97 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Козуніті Артур Габілович | 9.08 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.08 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Новосельцева Вікторія Вікторівна | 8.78 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.78 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | + | — | + | — |
7 | Бобошко Юлія Олегівна | 8.24 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.24 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Гуцол Жанна Василівна | 8.18 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.18 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Інасарідзе Марія Отарівна | 8.14 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.14 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Колотило Тетяна Віталіївна | 7.92 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.92 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
11 | Мірон Валентина Михайлівна | 4.39 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.39 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
12 | Слугіна Ганна Олександрівна | 3.97 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.97 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |