Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
51
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
2.8
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Жоров Євгеній Олександрович 6.27 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.27 0.00 3.00 0.00 +
2 Гук Оксана Володимирівна 8.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.30 0.00 4.00 0.00 +
3 Степанюк Олеся Василівна 8.22 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.22 0.00 4.00 0.00 +
4 Гонсалес Владислава Марсіанівна 8.08 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.08 0.00 4.00 0.00 +
5 Волкова Ольга Юріївна 7.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 4.00 0.00 +
6 Гідрович Вікторія Сергіївна 7.54 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.54 0.00 4.00 0.00 +
7 Цуркан Інна Геннадіївна 7.32 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.32 0.00 4.00 0.00 +
8 Адамець Олександр Миколайович 6.74 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.74 0.00 3.00 0.00 +
9 Глазунова Наталія Сергіївна 9.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.30 0.00 5.00 0.00 +
10 Міщенко Михайло Петрович 9.27 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.27 0.00 5.00 0.00 +
11 Гресько Ірина Григорівна 9.16 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.16 0.00 5.00 0.00 +
12 Попов Іван Петрович 8.21 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.21 0.00 4.00 0.00 +
13 Мітров Сергій Іванович 8.03 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.03 0.00 4.00 0.00 +
14 Юхимішина Валерія Сергіївна 7.82 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.82 0.00 4.00 0.00 +