Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Всього місць:
45
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
2.7
Подано заяв:
19
Подано оригіналів:
12
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ганик Любов Валеріївна 9.43 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.43 0.00 5.00 0.00 +
2 Манєва Цветеліна Василівна 9.35 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.35 0.00 5.00 0.00 +
3 Гінул Ольга Ігорівна 9.19 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.19 0.00 5.00 0.00 +
4 Чернявська Катерина Олексіївна 8.11 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.11 0.00 4.00 0.00 +
5 Чев`юк Марина Петрівна 8.08 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.08 0.00 4.00 0.00 +
6 Загоровська Ірина Володимирівна 8.08 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.08 0.00 4.00 0.00 +
7 Мирошниченко Лідія Ігорівна 8.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.05 0.00 4.00 0.00 +
8 Галустьян Діана Едуардівна 8.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.00 0.00 4.00 0.00 +
9 Перон Юлія Олегівна 7.95 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.95 0.00 4.00 0.00 +
10 Косов Федір Сергійович 7.68 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.68 0.00 4.00 0.00 +
11 Мельник Олена Андріївна 7.65 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.65 0.00 4.00 0.00 +
12 Петрук Ксенія Валеріївна 6.92 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.92 0.00 3.00 0.00 +
13 Сіленко Маргарита Володимирівна 9.57 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.57 0.00 5.00 0.00 +
14 Авдєєва Аліна Андріївна 9.35 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.35 0.00 5.00 0.00 +
15 Юрова Анастасія Анатоліївна 7.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 4.00 0.00 +
16 Мельничук Юлія Сергіївна 7.78 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.78 0.00 4.00 0.00 +
17 Сухомлінова Катерина Дмитрівна 7.65 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.65 0.00 4.00 0.00 +
18 Льопко Марина Сергіївна 7.49 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.49 0.00 4.00 0.00 +
19 Симоненков Артем Сергійович 6.46 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.46 0.00 3.00 0.00 +