Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
51
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
2
Подано заяв:
20
Подано оригіналів:
17
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Москвіт Аліса Андріївна 9.41 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.41 0.00 5.00 0.00 +
2 Квітчук Ірина Володимирівна 8.38 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.38 0.00 4.00 0.00 +
3 Козак Юлія Сергіївна 8.38 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.38 0.00 4.00 0.00 +
4 Кисельова Наталя Володимирівна 8.16 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.16 0.00 4.00 0.00 +
5 Жарун Тетяна Сергіївна 8.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.05 0.00 4.00 0.00 +
6 Гусєва Аліна Сергіївна 8.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.05 0.00 4.00 0.00 +
7 Болтьонков Сергій Віталійович 7.86 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.86 0.00 4.00 0.00 +
8 Пачева Юлія Олександрівна 7.57 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.57 0.00 4.00 0.00 +
9 Дика Валерія Євгеніївна 7.54 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.54 0.00 4.00 0.00 +
10 Мельник Анастасія Олексіївна 7.24 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.24 0.00 3.00 0.00 +
11 Остронос Тетяна Анатоліївна 6.92 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.92 0.00 3.00 0.00 +
12 Щербакова Тетяна Валеріївна 6.35 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.35 0.00 3.00 0.00 +
13 Коршун Валерія Олегівна 10.04 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.59 0.00 5.00 0.00 +
14 Чебукін Павло Павлович 9.35 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.35 0.00 5.00 0.00 +
15 Шепітько Руслана Володимирівна 8.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.00 0.00 4.00 0.00 +
16 Демідова Алла Владиславівна 7.14 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.14 0.00 3.00 0.00 +
17 Тимошенко Ганна Леонідівна 6.92 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.92 0.00 3.00 0.00 +
18 Стоянова Анастасія Михайлівна 6.62 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.62 0.00 3.00 0.00 +
19 Солтанова Олена Юріївна 6.46 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.46 0.00 3.00 0.00 +
20 Подунай Павло Володимирович 6.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.00 0.00 3.00 0.00 +