Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання та переробки водних біоресурсів
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
2.4
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мірон Валентина Михайлівна 9.39 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.39 0.00 5.00 0.00 +
2 Бобошко Юлія Олегівна 8.24 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.24 0.00 4.00 0.00 +
3 Гуцол Жанна Василівна 8.18 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.18 0.00 4.00 0.00 +
4 Інасарідзе Марія Отарівна 8.14 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.14 0.00 4.00 0.00 +
5 Слугіна Ганна Олександрівна 7.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 4.00 0.00 +
6 Колотило Тетяна Віталіївна 7.92 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.92 0.00 4.00 0.00 +
7 Кузін Костянтин Олегович 6.45 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.45 0.00 3.00 0.00 +
8 Шкварук Олександр Петрович 6.11 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.11 0.00 3.00 0.00 +
9 Новосельцева Вікторія Вікторівна 8.78 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.78 0.00 4.00 0.00 + +
10 Тельпіс Тетяна Іванівна 7.94 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.94 0.00 4.00 0.00 +
11 Однороб Тетяна Юріївна 7.08 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.08 0.00 3.00 0.00 +
12 Мойсеєнко Олена Сергіївна 6.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 3.00 0.00 +