харчові технології та інженерія
Спеціаліст- Факультет:
- Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання та переробки водних біоресурсів
- Всього місць:
- 50
- Бюджетних місць:
- 5
- Конкурс:
- 2.4
- Подано заяв:
- 12
- Подано оригіналів:
- 8
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Мірон Валентина Михайлівна | 9.39 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.39 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Бобошко Юлія Олегівна | 8.24 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.24 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Гуцол Жанна Василівна | 8.18 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.18 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Інасарідзе Марія Отарівна | 8.14 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.14 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Слугіна Ганна Олександрівна | 7.97 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.97 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Колотило Тетяна Віталіївна | 7.92 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.92 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Кузін Костянтин Олегович | 6.45 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.45 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Шкварук Олександр Петрович | 6.11 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.11 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Новосельцева Вікторія Вікторівна | 8.78 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.78 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | + | — | — | + |
10 | Тельпіс Тетяна Іванівна | 7.94 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.94 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
11 | Однороб Тетяна Юріївна | 7.08 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.08 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | — | — | — | + |
12 | Мойсеєнко Олена Сергіївна | 6.97 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.97 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | — | — | — | + |