Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
51
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
13
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Чекерська Катерина Олександрівна 9.51 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.51 0.00 5.00 0.00 +
2 Мельник Наталія Миколаївна 9.28 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.28 0.00 5.00 0.00 +
3 Аланія Анастасія Зурабівна 9.17 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.17 0.00 5.00 0.00 +
4 Поліщук Дмитро Юрійович 9.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.05 0.00 5.00 0.00 +
5 Чумак Анатолій Анатолійович 9.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.00 0.00 5.00 0.00 +
6 Кліманов Станіслав Миколайович 9.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.00 0.00 5.00 0.00 +
7 Федорова Інна Олександрівна 8.42 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.42 0.00 4.00 0.00 +
8 Миколюк Марина Олегівна 7.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 4.00 0.00 +
9 Малафєєв Артем Юрійович 7.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 4.00 0.00 +
10 Ружина Леся Вікторівна 7.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 4.00 0.00 +
11 Лагута Оксана Ігорівна 6.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.30 0.00 3.00 0.00 +
12 Дудкевич Ігор Ігорович 6.27 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.27 0.00 3.00 0.00 +
13 Лотоцький Євген Віталійович 8.33 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.33 0.00 4.00 0.00 +
14 Мірон Віолета Михайлівна 9.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.97 0.00 5.00 0.00 +
15 Бужилов Микола Георгійович 9.46 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.46 0.00 5.00 0.00 +
16 Шатова Анастасія Сергіївна 8.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.00 0.00 4.00 0.00 +
17 Бурма Карина Валеріївна 6.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.05 0.00 3.00 0.00 +
18 Колпакова Олеся Володимирівна 3.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.00 0.00 0.00 0.00 +