Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
0
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Полященко Вікторія Євгенівна 8.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.30 0.00 4.00 0.00 +
2 Томіловська Інна Сергіївна 7.89 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.89 0.00 4.00 0.00 +
3 Зубрицька Анастасія Анатоліївна 7.16 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.16 0.00 4.00 0.00 +
4 Кириленко Яна Миколаївна 4.93 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.93 0.00 0.00 0.00 + +