харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Факультет:
- Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології продуктів бродіння і виноробства
- Всього місць:
- 10
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 4
- Подано оригіналів:
- 0
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Полященко Вікторія Євгенівна | 8.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.30 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
2 | Томіловська Інна Сергіївна | 7.89 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.89 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
3 | Зубрицька Анастасія Анатоліївна | 7.16 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.16 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | — | + |
4 | Кириленко Яна Миколаївна | 4.93 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.93 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | + | — | — | + |