харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Факультет:
- Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
- Всього місць:
- 10
- Бюджетних місць:
- 2
- Конкурс:
- 1.5
- Подано заяв:
- 3
- Подано оригіналів:
- 2
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Сидоров Віталій Анатолійович | 8.64 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.64 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Рибак Олександр Вікторович | 7.51 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.51 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Кисіль Дмитро Дмитрович | 3.54 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.54 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |