Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
3
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Сидоров Віталій Анатолійович 8.64 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.64 0.00 5.00 0.00 +
2 Рибак Олександр Вікторович 7.51 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.51 0.00 4.00 0.00 +
3 Кисіль Дмитро Дмитрович 3.54 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.54 0.00 0.00 0.00 +