харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Факультет:
- Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
- Всього місць:
- 30
- Бюджетних місць:
- 3
- Конкурс:
- 1.3
- Подано заяв:
- 4
- Подано оригіналів:
- 3
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Заяць Марина Миколаївна | 9.20 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.20 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Косінчук Андрій Сергійович | 8.26 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.26 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Шеремета Олексій Леонідович | 7.56 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.56 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Бабій Людмила Сергіївна | 4.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |