Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
4
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Заяць Марина Миколаївна 9.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.20 0.00 5.00 0.00 +
2 Косінчук Андрій Сергійович 8.26 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.26 0.00 4.00 0.00 +
3 Шеремета Олексій Леонідович 7.56 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.56 0.00 4.00 0.00 +
4 Бабій Людмила Сергіївна 4.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.00 0.00 0.00 0.00 +