Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
4
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Трофімук Денис Олександрович 9.38 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.38 0.00 5.00 0.00 +
2 Матвійчук Олександр Іванович 9.23 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.23 0.00 5.00 0.00 + +
3 Пархоменко Станіслав Олегович 8.06 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.06 0.00 4.00 0.00 +
4 Дмітрієв Олександр Вікторович 6.61 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.61 0.00 3.00 0.00 +
5 Капустянчик Василь Олександрович 3.55 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.55 0.00 0.00 0.00 +
6 Долгіх Андрій Андрійович 4.21 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.21 0.00 0.00 0.00 +