харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Факультет:
- Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки м’яса
- Всього місць:
- 30
- Бюджетних місць:
- 4
- Конкурс:
- 1.5
- Подано заяв:
- 6
- Подано оригіналів:
- 4
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Трофімук Денис Олександрович | 9.38 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.38 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Матвійчук Олександр Іванович | 9.23 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.23 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | + | — | + | — |
3 | Пархоменко Станіслав Олегович | 8.06 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.06 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Дмітрієв Олександр Вікторович | 6.61 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.61 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Капустянчик Василь Олександрович | 3.55 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.55 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
6 | Долгіх Андрій Андрійович | 4.21 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.21 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |