Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кириленко Яна Миколаївна 4.93 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.93 0.00 0.00 0.00 + +
2 Дмитренко Інна Олександрівна 4.86 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.86 0.00 0.00 0.00 + +
3 Сладка Любава Михайлівна 4.66 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.66 0.00 0.00 0.00 +
4 Трембач Артур Едуардович 4.60 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.60 0.00 0.00 0.00 +
5 Кириліна Тетяна Юріївна 4.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.10 0.00 0.00 0.00 +
6 Ібрагімов Нурлан Махир огли 3.91 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.91 0.00 0.00 0.00 +
7 Чоповський Богдан Васильович 3.85 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.85 0.00 0.00 0.00 +
8 Драган Сергій Володимирович 3.68 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.68 0.00 0.00 0.00 +
9 Кисіль Дмитро Дмитрович 3.54 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.54 0.00 0.00 0.00 +
10 Качановський Дмитрій Іванович 3.36 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.36 0.00 0.00 0.00 +
11 Крамар Аліна Василівна 3.27 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.27 0.00 0.00 0.00 +