харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Факультет:
- Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки молока
- Всього місць:
- 30
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 11
- Подано оригіналів:
- 6
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Кириленко Яна Миколаївна | 4.93 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.93 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | + | — | — | + |
2 | Дмитренко Інна Олександрівна | 4.86 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.86 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | + | — | + | — |
3 | Сладка Любава Михайлівна | 4.66 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.66 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Трембач Артур Едуардович | 4.60 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.60 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Кириліна Тетяна Юріївна | 4.10 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.10 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
6 | Ібрагімов Нурлан Махир огли | 3.91 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.91 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Чоповський Богдан Васильович | 3.85 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.85 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
8 | Драган Сергій Володимирович | 3.68 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.68 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Кисіль Дмитро Дмитрович | 3.54 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.54 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
10 | Качановський Дмитрій Іванович | 3.36 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.36 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
11 | Крамар Аліна Василівна | 3.27 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.27 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |