Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання і переробки зерна
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
3
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Барвінко Юлія Олександрівна 8.65 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.65 0.00 4.00 0.00 +
2 Клочко Яна Сергіївна 8.65 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.65 0.00 4.00 0.00 +
3 Заяць Марина Миколаївна 4.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.20 0.00 0.00 0.00 +