харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Факультет:
- Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання та переробки водних біоресурсів
- Всього місць:
- 30
- Бюджетних місць:
- 2
- Конкурс:
- 3
- Подано заяв:
- 6
- Подано оригіналів:
- 3
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Попова Майя Миколаївна | 9.07 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.07 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Нікіфоров Дмитро Сергійович | 7.07 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.07 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Нестерчук Тетяна Василівна | 4.27 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.27 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Дудка Максим Юрійович | 5.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
5.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | + | — | — | + |
5 | Черненко Максим Олегович | 3.22 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.22 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
6 | Мельник Станіслав Анатолійович | 3.14 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.14 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |