Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання та переробки водних біоресурсів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
3
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Попова Майя Миколаївна 9.07 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.07 0.00 5.00 0.00 +
2 Нікіфоров Дмитро Сергійович 7.07 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.07 0.00 4.00 0.00 +
3 Нестерчук Тетяна Василівна 4.27 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.27 0.00 0.00 0.00 +
4 Дудка Максим Юрійович 5.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.00 0.00 0.00 0.00 + +
5 Черненко Максим Олегович 3.22 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.22 0.00 0.00 0.00 +
6 Мельник Станіслав Анатолійович 3.14 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.14 0.00 0.00 0.00 +