Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчування
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
6.5
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
11
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Жуковська Анастасія Валеріївна 10.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.00 0.00 5.00 0.00 + +
2 Кириленко Яна Миколаївна 9.93 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.93 0.00 5.00 0.00 + +
3 Дерев`яга Анастасія Олександрівна 8.54 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.54 0.00 4.00 0.00 +
4 Долгіх Андрій Андрійович 8.21 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.21 0.00 4.00 0.00 +
5 Процей Кристина Олександрівна 8.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.05 0.00 4.00 0.00 +
6 Коняєва Ірина Михайлівна 7.41 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.41 0.00 3.00 0.00 +
7 Тимченко Денис Сергійович 7.41 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.41 0.00 4.00 0.00 +
8 Зуй Ольга Леонідівна 7.20 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.20 0.00 3.00 0.00 +
9 Арчаія Ламара Отаріївна 7.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.00 0.00 3.00 0.00 +
10 Шевчук Михайло Юрійович 6.12 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.12 0.00 3.00 0.00 +
11 Роткова Маргарита Григоріївна 4.21 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.21 0.00 0.00 0.00 +
12 Ярош Руслан Вадимович 4.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.05 0.00 0.00 0.00 +
13 Овчаренко Ірина Василівна 3.79 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.79 0.00 0.00 0.00 +