харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Факультет:
- Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології жирів і жирозамінників
- Всього місць:
- 20
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 1
- Подано оригіналів:
- 0
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Сладка Любава Михайлівна | 4.66 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.66 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |