харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)- Факультет:
- Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Напрям:
- харчові технології та інженерія
- Спеціальність:
- технології зберігання, консервування та переробки м’яса
- Всього місць:
- 30
- Бюджетних місць:
- 7
- Конкурс:
- 1.3
- Подано заяв:
- 9
- Подано оригіналів:
- 9
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Дімова Юлія Дмитрівна | 9.33 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.33 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Персін Олександр Дмитрович | 9.27 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.27 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Акулова Наталія Олександрівна | 8.97 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.97 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Нікітін Сергій Вадимович | 8.69 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.69 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Марукян Гаяне Маруківна | 8.07 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
4.07 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Бондар Марина Вікторівна | 7.90 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.90 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Костенко Анна Леонідівна | 7.83 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.83 | 0.00 | 4.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Ляшенко Ганна Олександрівна | 6.74 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.74 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Сараков Микола Васильович | 6.17 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
3.17 | 0.00 | 3.00 | 0.00 | + | — | + | — |