Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
9
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Дімова Юлія Дмитрівна 9.33 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.33 0.00 5.00 0.00 +
2 Персін Олександр Дмитрович 9.27 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.27 0.00 5.00 0.00 +
3 Акулова Наталія Олександрівна 8.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 5.00 0.00 +
4 Нікітін Сергій Вадимович 8.69 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.69 0.00 5.00 0.00 +
5 Марукян Гаяне Маруківна 8.07 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.07 0.00 4.00 0.00 +
6 Бондар Марина Вікторівна 7.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.90 0.00 4.00 0.00 +
7 Костенко Анна Леонідівна 7.83 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.83 0.00 4.00 0.00 +
8 Ляшенко Ганна Олександрівна 6.74 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.74 0.00 3.00 0.00 +
9 Сараков Микола Васильович 6.17 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.17 0.00 3.00 0.00 + +